Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Κοσμήματα στο "κόκκινο χαλί"

Οι σταρ για να αναδείξουν τα φορέματα των διάσημων σχεδιαστών που φοράνε όταν πρόκειται να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί, συχνά επιλέγουν εξίσου εντυπωσιακά κοσμήματα! Πάρτε μια γευση από τις αξιόλογες επιλογές των διασήμων...





H Kathleen Robertson επέλεξε αυτά τα πλατινένια βραχιόλια με διαμάντια και σκουλαρίκια με ροζ μοργανίτη για να συνοδέψουν το απαλό ροζ φόρεμα της στα Emmy Awards 2008. Τα μεγάλα σκουλαρίκια αναδεικνύουν το λεπτό της πρόσωπο ενώ τα βραχιόλια-χειροπέδες από πλατίνα και διαμάντια της χάρισαν ένα νεανικό και φρέσκο look.



H Penelope Cruz στα βραβεία Oscar 2009 ανέδειξε το λευκό στράπλες φόρεμα της με ένα διαμαντένιο κολιέ και με αντίστοιχα καρφωτά σκουλαρίκια. Δημιούργησε έτσι ένα ρομαντικό και χαριτωμένο στυλ  το οποίο σε συνδυασμό με το γλυκό της χαμόγελο μου θύμισαν την Audrey Hepburn.




Η Alicia Keys φόρεσε ένα μακρύ φούξια μεταξωτό φόρεμα στα βραβεία Golden Globes 2009. Πολύ σωστά συνδύασε κρεμαστά σκουλαρίκια με διάφορους ημιπολύτιμους λίθους και ένα μεγάλο δαχτυλίδι από πλατίνα και αμέθυστο. Επέλεξε να μην φορτώσει την εμφάνιση της με επιπλέον κοσμήματα εκτός από αυτά τα δύο κομμάτια, μιας και το φόρεμα της είναι ήδη πολύ λαμπερό και πλούσιο.


Η Amy Adams συνδύασε με την κόκκινη στράπλες τουαλέτα της ένα εντυπωσιακό κολιέ με ημιπολύτιμους λίθους  στα βραβεία Oscar 2009 . Τα φωτεινά χρώματα του αμαζονίτη , του lapis lazuli, του γρανατη και της πέρλας που κόσμησαν το περιδέραιο της τράβηξαν τα βλέμματα και συμπλήρωσαν την εμφάνιση της με μοναδικό τρόπο. Στο χέρι φόρεσε ένα μονόπετρο δαχτυλίδι σε λεπτή γραμμή για να μην επισκιάσει το περίτεχνο κολιέ της.





Ένα χειροποίητο κόσμημα από φύλλα χρυσού δεμένα σε χοντρό σύρμα συνόδευσε την γκρι ανάλαφρη τουαλέτα της Anna Friel στην πρεμιέρα της ταινίας Land of Lost. Η απλότητα του φορέματος επέβαλλε ένα υπερμέγεθες κόσμημα και η επιλογή του υλικού από χρυσό έφερε την επιθυμητή αντίθεση χρωμάτων για ένα κομψό και εξεζητημένο look.




Μία εξαιρετική επιλογή κοσμημάτων από την Marcia Cross στα βραβεία Oscar 2009. Το πετρόλ φόρεμα της  αναδείχτηκε με δύο όμοια βραχιόλια σε ethnic στυλ εμπνευσμένα από τη μακρινή Ινδία. Χρυσός και ροζ πέρλες έντυσαν τους καρπούς της και έδωσαν έναν εξωτικό αέρα στην εμφάνιση της. Τα σκουλαρίκια της σε σχήμα δάκρυ, με χρυσό και ροζ πέρλα επίσης, ήταν διακριτικά όπως αρμόζει να συνδυάζονται με τόσο δυναμικά κομμάτια όπως τα βραχιόλια της.



Η Heidi Clum έχει πάντα τον τρόπο της να κλέβει τις καρδιές των θαυμαστών της στις επίσημες εμφανίσεις της. Έτσι και στα  βραβεία Oscar 2008 εντυπωσίασε με μία αστραφτερή γκρι τουαλέτα που συνδύασε έξυπνα με  πλατινένια σκουλαρίκια σε σχήμα πεταλούδας. Στο χέρι φόρεσε ένα μεγάλο δαχτυλίδι και με τα δύο αυτά κομμάτια ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μια νεορομαντική glamour πινελιά.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

αρχείο

τα νεα μου...

φίλοι